Blogger Widgets ssssshhh...: syukur gilos!

Friday, June 10, 2011

syukur gilos!

minggu depan dah final, eh bukan ni minggu depan lagi punya minggu depan.setiap minggu dok balik umah je manjang.hahaha abes duit dow! then aku bersyukur sangat sebab dapat lect yang sangat best gila.best sangat weyh.die aja sangatlah paham n die aja sume sekali tanpa meninggalkan apa2 kesan pong.erghhh kalau dulu wat sakit hati lagi ada.ala aku bukan nye nak salahkan lect tu tp aku pun mengaku banyak memain lak time tu.lu pikir aa sendiri

2 comments:

justlin i know said...

betol tu su.. aku paham. bukan nak salahkan lecturer. tapi kalau dah 1 clss aada 40org student, lebih drpd separoh clss fail, clss lain ok je siap boleh dpt A++. mcm mana tu kan? btw, good luck su!!!

su suraya said...

hehehe,,betul sangat jazz. aku sangat setuju dengan kau..pada aku even pandai macam mane pun orang tapi kalau tak membantu tak g mane gak..weyyy ko pun good luck!!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...