Blogger Widgets ssssshhh...: "GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Watak Kegemaran"

Wednesday, June 27, 2012

"GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Watak Kegemaran"


saya sukakan ultraman sebab masa lampu dia dah berkelip-kelip, dan-dan tu juga lah kuasa terkuat dia muncul entah dari celah bedah mana sampai rentung rasaksa kena panggang.

sapa nak join the club masok menyemak kat contest neh, klik je le kat banner buasir otak kaler putih tu.toksah malu2..tampaq seko2 nanty

8 comments:

alieavea said...

yang ni menarik

amengs88 said...

hai segmen yang sama.. dah follow... sila la datang ke sini

http://azmengs.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

su suraya said...

hhaha tq2..:)

Muhammad Ikhwan said...

hai, datang singgah sini jap =)

shaiful hafsham said...

dah follow
masuk kontes sama

onlajer said...

aku tak suka ultraman pasal anak aku akan ulang tayang cerita ini sampai cd melecet

su suraya said...

hahaa yeke??? kem salam dekat anak nanty..sebab tu ultraman best.. lagi2 ultraman 3..

Faizul Osman said...

saya suka upin ipin...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...