Blogger Widgets ssssshhh...: harimau malaya vs chelsea 2

Thursday, November 29, 2012

harimau malaya vs chelsea 2

assalamualaikum
aku suka bola tapi tak pakar dalam nak bagi pendapat
so segala hapa yang aku cakap adalah mengikut sedap 
pankreas aku je


friendly game:
malu la nak lawan over2 sangat. kang dia kata kita menunjuk lak.
kita tunjuk sebelah muka je lah. bagi takut sikit je
kang kalau buat gol kang kata over lak

"wey friendly match je kot, lek2 la. ek ele" 
kata pihak lawan
maka malaysia pun main mengikut eksperimen yang ditetapkan
maka abam2 bangla dan hong kong muka macam jackie chan berjimba
atas padang menari gangnam style bersama bola sepak itu

aff suzuki 1st game:
warghh!! ngantuknya. awal lagi neh nak tunjuk taring.
tido dulu amek rehat secukupnya dan zzzzz.
lagipun ni nak lawan raja rimba, kang kene buang hutan lak
raja rimba, ha ko jangan melawan. siap kau nanty

the next game and hoping reach the final stage:
aku dah cukup rehat, dah cukup makan, dah cukup segalanya
ha bak datang mai sini. mana garuda, mana garu2 dada
mana singa? mana? meh aku aummm sikit 
tengok kencing tak kencing korang. 
lepas ni hope dapat tangkap garuda
nak panggang buat dinner.
nak rampas kuasa diraja rimba. mana????

hee ayat adalah mengikut sesuka jantung aku
aku tak harapkan pape tapi tipulah tak nak menang
pada aku Malaysia satu team yang susah nak dijangka
turunnya laju bagaikan orang bunuh diri terjun bangunan
naiknya pantas bagaikan kambing disambar helang

aff 2010 dulu masa pusingan awal
malaysia kena malu teruk 5-1 der, bapak sakit
tapi dapat balas masa final weeyyy, serius terbaik
sebab tu aku kata malaysia pasukan tak dijangka
just tunggu and lihat and berdoa supaya 
kita dapat mengekalkan piala ni. heeee



 yang chelsea ni, awat manjang seri game sejak 2 menjak neh
kadang2 aku rasa chelsea dulu memang sangat bergantung
dekat drogba, penyudah yang debom!
perghh and skang torres
torres pun lately macam up tak up.
then kecoh nak amek falcao bagai. lek luu

better mantapkan segala apa yang ada then
pandai2 ko la nak hidup. semua seri! 
matteo dah kene caras, ganti dengan rafa
penat2 dia usaha dapatkan dua piala, last2 kena pancung

kalau ikotkan aku pun tak minat rafa
sebab dia penah kuakan statement kutuk chelsea dulu
end up tak pasal skang dia pengurus chelsea plak. haha
dunia betol la kan. tapi tu semua bukan masalah

yang penting bagi chance rafa rombak balik team ni
mana taw dia dapat bawak perubahan ke kan, kan kan kan
and marin ni zaman tok kaduk bila dia nak main???
aku nak tengok! hadooiii. nan hado la

4 comments:

PaPa Blogger said...

lalala~~~ torres pon susah nk jangka... turun memang selalu, tp naik, eh?? pernah naik ke?? hahahaha

skulluv said...

itu yang tak best kalau tokey kelab bola tu orang kaya yang gilakan kejayaan dalam masa yang sekejap.

Alex Ferguson pun dapat piala lepas beberapa season. Sikit lagi nak kena pecat gak tapi atleast dapat peluang mantapkan skuad tu dalam beberapa tahun.

sambil2 tu bolehlah letak spy dalam geng2 ref. Haha

su suraya said...

papa blogger : torres pernah up masa liga juara2. doang kata chelsea park the bus time defend. heeh tak kisah tapi last2 sapa yang gerak solo buat gol masa bantai barca?? torres gak an..

ha jadi kena bagi peluang dekat chelsea tunjuk bakat. nak beli reff tada duit sangat lah.. hahahhaa

su suraya said...

skulluv : yep sejak roman amek alih banyak pengurus kena pancung. aku tak suka dia tapi nak buat macam mana dah dia peneraju kan.

sepatutnya dia patot bagi chances dekat matteo nak adapt dengan team. dia baru 6 bulan lebih gitu. so nak expect apa. dia taw nak menang je. kalah pancung. yang tu aku memang tak sokong lah kan.

lepas ni nak bagi idea kat roman mintak dia usha reff2 yang bagos ke. bwahahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...