Blogger Widgets ssssshhh...: kepercayaan

Monday, November 17, 2014

kepercayaan

Salam
 
Ada satu masa nanti kau akan terkejut bila kau tengok orang yang paling dekat dengan kau pun susah nak dipercayai dah. kehidupan ini aneh tapi itulah hakikat. bermacam ragam manusia ada sampai yang tak masuk dek akal pun boleh ada. aku sayang kau tapi aku tekejut bila kau sanggup bercerita tentang aku dekat orang lain dan yang sebaliknya juga berlaku.
 
bila si A bercerita pada si B tentang si C, si C bercerita tentang si A dekat Si B, jadi sebenarnya mana kepercayaan tu dibina. percaya itu lenyap sekelip mata. semua memori lessap bagaikan angin. aneh bukan, kadang2 rasa tak percaya tapi itulah hakikat.
 
percaya pada Allah, itu lebih baik. tidak mengecewakan dan tidak pulak dikecewakan. rajin2kan diri Su. lets rock!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...