Blogger Widgets ssssshhh...: harimau malaya dan chelsea

Wednesday, November 21, 2012

harimau malaya dan chelsea

assalamualaikum
semalam harimau malaya seri plak dengan bangladesh
oh man risau lak tetiba sebab bangladesh rankind dia lagi rendah
and semalam doang main pun 10 orang je weyh
jadi ada sikit masalah kat situ, aku tengok game pun
tengok2 gitu je. suzuki cup nak dekat
ko rasa boleh ke pertahankan???

abaikan tarikh tu. aku rasa pic ni style.heee

aku rasa boleh, Insya Allah. manalah taw harimau malaya simpan kuku ke
hope so. aisehh seriously game semalam membuatkan
abam2 bangla bercuti sakan hari ni kerana
mereka mahu berjalan jalan di bukit bintang meraikan serinya
team mereka dengan Malaysia. jangan isi minyak dulu hari ni

isi besok, nanty doang kang abam2 bangla dok sengih2 sebab suka

"merah biru adik manis, minyak mana mau?
sekarang jugak abang kasi isi itu minyak?
abang banyak happy skang."

itu okayh lagi tapi kalau dia kata

"merah biru adik manis, semalam malaysia seri jugak ada. 
team kuat lagi sepuluh orang jugak ada, malaysia ke laut suday"

ha kalau dia kata gitu, ko amek tempat isi minyak tu
ko tuang dalam mulut dia sampai berbuih. heee
he tengok time tu ada lagi tak merah biru doang

and semalam team the blues kalah lagi dengan juventus
untuk liga juara2. aisehh ni pun nervous skit la. tapi tak se nervous
team malaysia. then aku dapat rasakan roman macam nak fired je matteo
yelah mamat tu taw nak menang je, asal menang happy
asal kalah pecat manager amek baru. cantik muka dia tapi nak buat macam mana
dah dia peneraju kan. hmmm


by the way chelsea belum kalah lagi. still ada peluang
lepas ni dia kena lawan nordsjaelland untuk mara ke pusingan seterusnya
and untuk game yang akan datang ni, bukan kena menang
tapi pasti and wajib menang and kalau kalah jugak
tutup buku nampaknya. papepun 
ktbffh! weee

12 comments:

PaPa Blogger said...

go.. norwich... go... norwich..
eh... salah team lak.. hehehehe

su suraya said...

hahaha salah section neh.. provokasi daripada pihak yang lain nampaknya

PaPa Blogger said...

hahahaha.. eh.. 2-1 ke 3-0 ni??
mana satu kemenangan chealsea erk?? hehehehe gurau ye...

skulluv said...

sudah dipecat. hehe

su suraya said...

papa blogger : hahaha kasaq nampak. takpe, yang power memang selalu kalah awal2 dulu..hehehe. mesti nanty up balik dalam epl

skulluv : ok la pecat manager, kau manu main reff je kejee kalau nak menang..wee hahaa

skulluv said...

bagi la manager tu lama-lama sikit. barulah boleh ngam dengan player-player dia.

big boss chelsea tu pun.adoi..basic je tu.hahaha

reff ke tak, boleh je dorang nak adu kat FA kan?hehe

PaPa Blogger said...

hahahaha.. kite tengok lak sabtu ni sape menang ye.. hehehehe

su suraya said...

skulluv : hehehe yang part roman tu aku takleh nak kata apa lah kan, honestly aku pun tak suka sebab dia ni taw nak menang je. suka pecat orang. takpe kita tengok performance rafa lak macam mana..

elehh,, manu memang suka main reff.. lagi2 howard webb. booo.. hahaha

papa blogger : ha kita tengok eh sapa menang game lepas ni, penyokong norwich rupanya ye.. heee

PaPa Blogger said...

lalalala~~~ chealsea seri ngan city... lalalala~~~~

anyway, saya bukan penyokong norwich.. hehehe.. club yg sya minat tu biar la rahsia... takut kalau kalah kene kutuk.. hahahaha

su suraya said...

ceh play save. hahaha

PaPa Blogger said...

rasanya season ni man u kot yang pegang.. hahha

su suraya said...

rilek dulu,, awal lagi.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...