Blogger Widgets ssssshhh...: kabel bervoltan tinggi

Sunday, May 13, 2012

kabel bervoltan tinggi

assalamualaikum
kawan aku ada buat post pasal kerja
ha ni blog dia,, ce tengok. comel kan *syaz jangan kembang*
then aku plak nevees.. oh man, kerja????
bia betol neh

btw aku nak upkan satu perkara
sebenarnya boleh tak kirakan kalau kerja yang
kita dapat tu, kita pakai kabel??? sebab aku tengok la ni
banyak orang mintak kerja guna orang tepi tengah dalam luar segala
so aku just nak taw sebenarnya boleh ke tak???

3 comments:

misz sempoi said...

nak gune kabel pun susah skrg..
sbb diorg tgk gak segalanya...
tapi org tak respect le...

su suraya said...

owh itu macma ka??? tapi tula hakikat nayh, orang skang ramai dapat kerja sebab guna kabel tinggi baik punya.okayh. bagosss. dah g belaja sana..haha!

irwa said...

hahaha sedikit sebanyak kembang la jugak.... :P betul tu... tengok time carik intern cukuplaa... kabel optik sume gune... kadang-kadang rase x adil gak utk kite yang hanye de kabel talipon je ni... x pe.. ko pandai.. mesti boleh carik kerja.. (petik sikit dari ayat ko).. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...